TV for bedrifter og institusjoner

Ski VM i kantina i lunsjen? Klart det går an!
Tegnefilm på venterommet hos legen? Puh, ja takk!
Siste nytt på hotellsenga i pausen på seminaret? Viktig å holde seg oppdatert.

Allente tilbyr det beste utvalget av TV-innhold til bedrifter, organisasjoner og institusjoner. Med tilpassede programpakker kan du vise TV-innhold for ansatte, kunder og gjester. Innholdet sendes via satellitt, og det gjør at det finner veien til skjermen i strålende lyd og bildekvalitet. Rett fra verdensrommet til hotellrommet, klasserommet eller pauserommet, om du vil!

 

TV for offentlig visning

Tilby dine gjester sport i verdensklasse

Vil du også lokke flere gjester til din bar eller restaurant? Allente byr på abonnement med komplette TV-pakker. Bestill abonnement eller avtale for offentlig visning her på nettsiden, eller ring vår kundeservice for bedrift!

 

 

 

 

TV-abonnement og avtale for offentlig visning passer for deg som eier en:

Restaurant

Bar/pub

Café

Butikk

TV for hotell og overnatting

Overrask dine gjester med TV i toppklasse

Man kommer langt med god service, deilige senger og en herlig frokostbuffet. Men om du i tillegg kan by på et bra TV-tilbud kan vi love deg at dine gjester blir enda mer fornøyde. Allente samarbeider i dag med alt fra store hotellkjeder til enklere vandrehjem og campingplasser. Og selvsagt tilbyr vi både mindre TV-pakker og mer omfattende abonnement med film- og sportskanaler. Hva passer best for deg og dine gjester?

 

TV-abonnement for hotell og overnatting passer for deg som driver:

Hotell

Vandrehjem

Bed & Breakfast

Camping

Cruiceskip

TV på jobben

 

 

Fornøyde medarbeidere er gode medarbeidere. En enkel og kostnadseffektiv måte å øke trivselen på jobben er å tilby TV. En TV med et bra kanaltilbud kan forvandle et hvilket som helst oppholdsrom til en koselig samlingsplass eller gi et kontorlandskap det lille ekstra. Allente tilbyr et bredt utvalg ac TV-pakker og samarbeider i dag med både store arbeidsgivere og mindre arbeidsplasser. Hvordan kan vi hjelpe deg og din bedrift med TV på jobben?

 

TV-abonnement for arbeidsplasser passer for deg som vi ha TV i:

Kontorlandskap

Selskapslokaler

Pauserom

Ambassader

TV i offentlig sektor

 

 

TV i offentlig sektor

 

 

TV kan brukes for å underholde, undervise eller rett og slett for å holde med selskap. Uansett formål og miljø vet vi at et bra TV-tilbud blir satt stor pris på av både ansatte, besøkende og pasienter på offentlige institusjoner. I dag samarbeider Allente med alt fra sykehus og pleiehjem, til skoler, kommuner og andre institusjoner. Hos oss kan du velge mellom ulike størrelser på TV-pakkene. Kontakt oss, så hjelper vi deg å velge den rette løsningen!

 

 

TV-abonnement for offentlig sektor passer for:

Sykehus

Skoler og universiteter

Kommuner og myndigheter

Forsvaret

Fengsler

Produktblad

Bedrifter og  Institusjoner
 

TV for industrien

Et bra TV-tilbud kan gjøre en stor forskjell for arbeidere som bor hjemmefra i lengre perioder. Derfor samarbeider Allente med mange bedrifter innen olje-, fiskeri og sjøfartsindustrien. Med oss får du TV via satellitt, der en av de største fordelene er at signalet kommer fram også til de mest utilgjengelige steder - uten at lyd- og bildekvaliteten påvirkes. Hvilke TV-pakker og abonnement vi tilbyr? Alt fra mindre pakker med de vanligste kanalene, til mer omfattende abonnement med film- og sportskanaler. Kontakt oss, så hjelper vi deg å velge riktig!

 

Tv-abonnement for industri passer for

Oljeplattformer

Fartøy og sjøfart

Industrier og brakkerTV for industrien

 

 

 

 

Produktblad

Away from Home

 

Ta kontakt med vår kundeservice på 55349320 for mer Info !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produktblad   

Produktblad IPTV

Offentlig visning